PHOTOBOOK / WEDDINGBOOK

Luksuzni photobookovi zamijenili su albume s fotografijama, a mi koristimo najmoderniju i brzu tehnologiju kako bismo za Vas kreirali uspomene na Vaše vjenčanje ili neki svečani event. Bookovi za sve prigode dolaze u različitim dimenzijama, a napravljeni su od ručno rađenih korica i knjižnog bloka s luksuznim fotografskim papirom.

BABY PLOČE

Kreirajte uspomenu na najljepše trenutke u Vašem životu – rođenje Vaše bebe! Personalizirana ploča na platnu s podacima i fotografijom Vaše bebe jedinstvenog i veselog dizajna krasit će svaku dječju sobicu i razveseliti Vaše najbliže (pogotovo bake i djedove)!

FOTO NA PLATNO

Fotografije na platnu su naša specijalnost. Vaše fotke printaju se na kvalitetno canvas platno i premazuju se posebnim zaštitinim premazom koji štiti fotografiju od svih vrsta oštećenja! Svojom elegancijom, foto platna upotpunjuju svaki dom, poslovni prostor ili vikendicu. Dolaze u svim dimenzijama i kombinacijama – pošaljite nam već gotovu fotku ili prepustite našem stručnom timu dizajn Vašeg platna; nećete požaliti!

FOTO NA MAJICE

FOTO NA ŠALICE

Ako ne znate što biste poklonili za rođendan, godišnjicu braka ili možda za Valentinovo, personalizirane šalice s fotkom su uvijek dobra ideja! Osim kao poklon, šalice mogu biti i suvenir na Vaš grad (koji šaljete teti u Ameriku) ili dio promotivnog materijala Vaše tvrtke!

POZIVNICE I ZAHVALNICE